Lasersko rezanje izvajamo na  LASERSKEM REZALNIKU TIP BYSTRONIC BYSPRINT 3015


V podjetju Petal Pečnik režemo pločevino do formata 3000 x 1500mm

  • FE PLOČEVINA - 20 mm
  • ALUMINIJ - 10 mm
  • INOX PLOČEVINA - 12 mm
  • BAKER-MEDENINA - 6 mm

Oblikovanje kovin omogoča izdelavo najrazličnejših izdelkov, ki igrajo izredno pomembno vlogo v gradbeništvu in na mnogih drugih področjih.


Pogosto morajo biti takšne kovinske konstrukcije izredno natančno izdelane, kar je lahko problem, saj kovine ni enostavno oblikovati – na srečo nam delo močno olajša laserski razrez, ki omogoča povsem natančno in zanesljivo izrezovanje poljubnih oblik kovine.

Kako poteka laserski razrez?

Za lasersko rezanje uporabljamo napreden rezalnik BYSTRONIC BYSPRINT 3015, ki omogoča natančen razrez poljubno velikih kosov pločevine do formata 3000 x 1500 mm.


Naprava deluje tako, da močan laserski žarek usmeri na majhno točko na delovni površini, s tem pa zbere dovolj energije za učinkovito lasersko rezanje kovin.


Laserski razrez pločevine, aluminija in drugih materialov

Prav tako nam naprava omogoča prilagodljivost pri rezanju različnih materialov – ponujamo laserski razrez aluminija, External link opens in new tab or windowlaserski razrez pločevine in bakra oziroma medenine.


Zmogljivost naprave zagotavlja zanesljivo lasersko rezanje debelejših plošč, medtem ko se lahko pri vsakem opravilu zanesemo na izjemno natančnost računalniško vodene naprave.V praksi je lasersko rezanje pločevine zelo vsestranska rešitev, saj je možno na ta način izdelati poljubne kovinske elemente, lahko tudi celotne konstrukcije.

To je kot nalašč za tiste, ki iščejo prilagojene rešitve in izdelke po meri, še posebej, če specifikacije zahtevajo popolno natančnost, na primer pri izdelavi drobnih kovinskih delov in izdelkov.


Med prednosti, ki jih ponuja laserski razrez pločevine, lahko vsekakor uvrstimo tudi hitrost, saj bo razrez opravljen bistveno hitreje kot pri alternativnih možnostih, omeniti pa gre še enostavno upravljanje naprave, ki je računalniško vodena.


Cena laserskega razreza

Vas zanima cena za lasersko rezanje?


Za več informacij nas pokličite na External link opens in new tab or window031 359 525, nam pišite na External link opens in new tab or windowinfo@petal-pecnik.si ali izpolnite kontaktni obrazec.